căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
Liga 1- Etapa a 10-a | Petrolul- Vointa Sibiu,4-1

Rachită, după ce sibienii au vrut să se retragă de pe teren din cauza arbitrajului: "Aşa se întâmplă când ajungi în Liga I la invitaţie"

Vivi_RachitaManagerul general al echipei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a declarat după meciul cu Voinţa Sibiu, scor 4-1, la care pe final oaspeţii au vrut să iasă de pe teren, că sibienii au desconsiderat jocul prin acest gest al lor, însă a precizat că "aşa se întâmplă când ajungi în Liga I la invitaţie"

 "Afirm încă o dată că nu voi comenta abitrajul. Nu este problema mea dacă ei au primit două cartonaşe roşii. Cred că de la venirea domnului Crăciunescu nu mai sunt probleme de stres sau suspiciuni. Eu am aflat cine ne va arbitra ieri. Dacă a greşit Chivulete, va fi suspendat. M-a dezamăgit faptul că cei de la Sibiu au desconsiderat jocul prin actele de la final, dar aşa se întâmplă când ajungi în Liga I la invitaţie. Ce au făcut ei, noi nu o să facem niciodată, indiferent cum vom fi arbitraţi. Din păcate, jocul nostru nu m-a mulţumit. Dacă eram nemţi, poate făceam
scor. Până la iarnă, toţi de echipă suntem în preaviz. Atunci vom trage linie şi vom analiza",
a spus Răchită.

 Jucătorii echipei Voinţa Sibiu au vrut să iasă de pe teren, după ce Andrei Chivulete a acordat un penaltiul din minutele de prelungire. Chivulete a dictat în minutul 90+2 al doilea penalti pentru Petrolul, după ce a mai acordat unul, în minutul 51, iar în minutul 60 a dictat unul pentru oaspeţi. Centralul a acordat cel de-al treilea penalti, pentru un fault asupra lui Komazec. Imediat după această decizie a arbitrului, jucătorii Voinţei Sibiu s-au îndreptat către marginea terenului, pentru a-l părăsi, ei fiind însă convinşi să revină în aproximativ 30 de secunde.

La executarea penaltiului, de către Opriţa, portarul Dănălache s-a întors cu spatele, ceea ce l-a determinat pe Chivulete să îi acorde acestuia un cartonaş galben şi să dicteze repetarea loviturii de la 11 metri. Aceasta a fost transformată de acelaşi Opriţa, Dănălache stând nemişcat în poartă, cu faţa la el.

Sursa: Prosport

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash