căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Echipa Nationala | 04 iunie 2011

RĂZVAN LUCESCU A RENUNȚAT LA FUNCȚIA DE SELECȚIONER AL ECHIPEI NAȚIONALE

   
    Add to Mixx!

Razvan_LucescuÎn cursul dimineții zilei de azi, 4 iunie a.c., președintele Federației Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o întâlnire cu domnul Răzvan Lucescu, acesta din urmă informându-l pe șeful FRF că renunță la funcția de selecționer, decizie care intră în vigoare imediat. astfel, se încheie un mandat care a început la 6 iunie 2009, cu un 1-0, în deplasare, contra Lituaniei, în preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ultimul joc, 3-0 cu Bosnia-Herțegovina, parafând un bilanț de 21 de meciuri, dintre care 7 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va fi condusă, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie a.c.) și Paraguayului (11 iunie a.c.), de antrenorul principal al echipei naționale de tineret Under 21, Emil Săndoi, și de Ștefan Iovan. Împreună cu Răzvan Lucescu, a părăsit staff-ul tehnic al naționalei și preparatorul fizic al acesteia, Diego Longo.

În ceea ce privește lotul care se va îmbarca diseară, la ora 18.15, de pe aeroportul Henri Coandă, în direcția Sao Paulo, via Frankfurt, acesta a suferit două modificări: Adrian Mutu a fost înlocuit de George Țucudean (FC Dinamo București), în timp ce în locul lui Cristian Săpunaru a sosit Gabriel Matei (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, transferat de la 1 iulie a.c. la FC Steaua București).

În cadrul întâlnirii de azi, una care a consfințit o despărțire amiabilă, civilizată și fără vreo urmă de conflict, președintele FRF i-a mulțumit lui Răzvan Lucescu pentru întreaga activitate depusă ca selecționer. Acest fapt îl face public și prin intermediul prezentului Comunicat, urându-i succes acolo unde va munci în continuare

Sursa: frf.ro

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash