căutare personalizată

  

 
 

11 mai 2012

Puyol va trebui sa fie operat, risca participarea la Euro 2012

PuyolCapitanul echipei Barcelona a suferit o accidentare la genunchi in timpul derby-ului cu Espanyol si va trebui sa fie supus unei interventii de artroscopie. Ar trebui sa fie recuperat in sase saptamani si va fi absent mai mult ca sigur din meciul inaugural al nationalei Spaniei contra Italiei de la Euro 2012.

Potrivit ultimelor stiri fotbal, Carles Puyol risca sa rateze participarea la Campionatul European de fotbal Euro 2012. Capitanul echipei Barcelona a suferit o accidentare la genunchiul drept in meciul disputat sambata impotriva lui Espanyol si va trebui sa fie supus unei interventii de artroscopie. O nota data publicitatii de clubul blaugrana a confirmat decizia fundasului de a se supune operatiei, care va avea loc sambata viitoare. Puyol ar trebui sa revina pe teren peste 6 saptamani si va lipsi cu siguranta din finala Cupei Regelui care se va disputa pe 25 mai pe stadionul Vicente Calderon din Madrid, intre Barcelona si Athletic Bilbao.

Puyol risca si participarea la Euro 2012 din Polonia si Ucraina. Fundasul va lipsi cu siguranta din partida inaugurala dintre nationala Spaniei si aceea a Italiei care se va disputa pe 10 iunie. Este greu ca jucatorul sa fie recuperat pentru meciurile cu Irlanda si Croatia care vor urma. Selectionerul Furiei Rosii va trebui sa decida daca este mai bine sa-l  convoace oricum pe Puyol si sa-l foloseasca eventual in faza de eliminare directa, sau sa nu il convoace deloc. Casele de pariuri sportive britanice sunt mai mult ca sigure ca fundasul catalan, in varsta de 34 de ani va rata ultima ocazie de a evolua in aceasta competitie importanta.

Bogdan Marinescu; imagine: www.guardian.co.uk

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory

SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash