Vidal: Suntem o echipă puternică
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Putin deschide Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci

Deschidere-JO-2014-SociBucurești, 07 februarie 2014. Vladimir Putin a deschis în mod oficial Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci în timpul unei ceremonii elegante, fascinante și uneori ireale, care a prezentat trecutul Rusiei în timp, cu unele dintre momentele istoriei sale.

Unul dintre cele cinci inele olimpice, sub forma de fulgi de zăpadă gigant, nu a reușit să se deschidă în mod corespunzător, dar în afară de faptul că ceremonia de deschidere a fost grandioasă și elegantă, atrăgând atenția la momentele glorioase ale culturii ruse - compozitori săi, artă și dans.

După o paradă de o oră a celor 3000 de sportivi care vor concura în aproape 100 de evenimente, actori, dansatori și cântăreți au condus publicul într-o călătorie spectaculoasă prin istoria Rusiei, de la Ivan cel Groaznic, prin intermediul perioadei din secolului al 19-lea, conform The Guardian.

Însuși Putin a prezidat întregul eveniment, dând startul de pornire pentru Jocurile Olimpice. "Declar Jocurile Olimpice de iarnă deschise", a spus el.

Au fost comparații interesante pentru a fi făcute față de ceremonia de deschidere de la Londra din 2012. Ceremoniile de deschidere pentru Jocurile Olimpice de iarnă au tendința de a fi mai puțin extravagante decât Jocurile Olimpice de vară, dar după ce s-au cheltuit cu ocazia JO de iarna de la Londra, 30 de miliarde de lire sterline pe cele mai scumpe jocuri vreodată, Putin nu a dorit ca JO de la Soci să fie mai prejos față de JO de la Londra. Cu toate acestea, acest lucru spectacolul a fost o reușită.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash