căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 

14 ian. 2012

Punerea în vânzare a biletelor pentru meciul din UEFA Europa League, Steaua- Twente

Steaua-TwenteFC Steaua Bucuresti face cunoscut tuturor suporterilor, ca incepe punerea in vanzare a biletelor pentru meciul din UEFA Europa League contra echipei olandeze FC Twente. Biletele se vor vinde prin reteaua Eventim incepind cu data de 18.01.2012.

Pentru a asigura suporterilor din toata tara un acces facil la bilete, clubul nostru a incheiat un parteneriat cu liderul european in ticketing, Eventim, pentru distributia biletelor la nivel national. Astfel, incepand din data de 18 ianuarie 2012, suporterii echipei noastre vor putea rezerva si plati in reteaua de magazine indicate pe site ul Eventim, sau online, pe site-ul www.eventim.ro, locurile pentru meciul FC Steaua Bucuresti – FC Twente, din data de 16 februarie 2012 ce se va disputa pe stadionul National Arena.

Modul de cumparare a biletelor este urmatorul:

1. Direct in punctele de vinzare. In punctele de vanzare Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si altele), cumparatorii vor alege locurile, numarul de bilete si vor plati(cash sau cu card)  primind vouchere securizate. Incepand din 30 ianuarie, aceste vouchere vor putea fi schimbate cu biletele de intrare la meci  in punctele de vanzare din care au fost achizitionate voucherele. Preschimbarea este obligatorie, accesul in stadion nefiind permis pe baza voucherelor.

 2. Achizitionarea biletelor online. Cei care achizitioneaza bilete online, vor primi prin curier sau vor putea ridica direct biletele de intrare din punctele de vinzare mentionate , incepand cu aceeasi data, 30 ianuarie 2012..Prin ambele modalitati de cumparare, atat online, cat si direct  in magazine, suporterii isi vor putea alege locurile dorite din planul stadionului. Mai multe detalii gasiti pe site-ul eventim.ro.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:

 1.LOJE        1.000 RON/LOC (cu catering inclus)  7.TRIBUNA II (inel 1):
 2.VIP 1         300 RON cat 1 200 RON; cat 2 150 RON; cat 3  80 RON
 3.VIP 2         200 RON  8. TRIBUNA  II:
 4.VIP 3         100 RON (inel intermediar)   80 RON
 5.TRIBUNA I (inel intermediar)  80 RON (inel 2)    50 RON
 6.TRIBUNA I (inel 2)               50 RON 9. PELUZA 1 si 2 (inel 1 si intermediar) 30 RON
  (inel 2)    25 RON

Sursa: steauafc.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash