București, 08 Ianuarie 2019

Puncte prețioase obținute de Athletic în deplasarea de la Vigo, în ultima partidă din etapa a 18-a

../Imagini-dec-2019/Celta-Athletic-1-2

Luni, în ultima partidă a etapei a 18-a, din La Liga, Athletic Bilbao învinge în deplasare Celta, scor 2-1 și evadează momentan de pe locurile retrogradabile. Golurile au fost marcate de Fran Beltran, min. 45+2, pentru Celta, respectiv, Iker Munian, min. 19 și Williams, min. 54, pentru Athletic Bilbao.   

Pe stadionul Balaídos, au asistat la această partidă 13000 spectatori, la un meci în care Celta a avut o posesie mai bună, și-a creat mai multe ocazii de gol, dar nu a fost eficientă la șuturile pe spațiul porții.

După această înfrângere, antrenorul echipei Celta, portughezul Miguel Cardoso, a declarat la conferința de presă, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Am fost departe de ceea ce am făcut până acum. În fotbal și în această competiție, meciurile se joacă la limită și am fost foarte departe de asta. Astăzi am pierdut și am pierdut meritat. Trebuia să facem mai multe lucruri pe teren pentru a câștiga. Dacă câștigam astăzi ne-am fi situat într-o poziție mai bună și am știut că luptăm pentru asta. Nu am avut atitudinea de a înțelege acest lucru".

Au evoluat următoarele echipe- Celta: Rubén- Hugo Mallo, Cabral, Araujo, Juncà- Lobotka (Pione Sisto, min 62), Beltrán (Hjulsager, min 79), Okay Yokuslu- Brais Méndez, Boufal (Eckert, min 73), Maxi Gómez.

Athletic Club: Herrerín- Capa, Núñez, Íñigo, Yuri- Dani García (San José, min 75), Beñat- Susaeta, Muniain, Córdoba (Balenziaga, min 88), Williams (Aduriz, min 66).

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Imagini-dec-2019/Al-Rayyan-Stadium

Citește și: Mai sunt 4 ani până la Cupa Mondială Qatar 2022. Ce știm până acum?

Găzduirea Cupei Mondiale din Qatar în anul 2022, un stat din zona Golfului, a fost luată ca urmare a unei decizii controversate a FIFA, încă din anul 2010...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X