Fotbal flash-Welcome to my website

 

Puncte mari obținute de U Cluj, în meciul cu CFR Cluj

U-Cluj-CFR-1-0București, 11 Aprilie 2015. Echipa U Cluj, a câștigat în uvertura etapei a 26-a, meciul cu rivalii lor de la CFR Cluj, scor 1-0, fiind al doilea succes împotriva acestora, în interval de 10 zile. În data de 1 aprilie, U Cluj, a eliminat la penalty-uri pe CFR din Cupa României.

În partida de sâmbătă de pe Cluj Arena, singurul gol a fost macat de Vlad Morar, cu câteva minute înaintea fluierului de final al meciului.

Cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, CFR Cluj a evoluat în 10 oameni, datorită eliminării lui Petrucci.

Cu cele trei puncte obținute, șepcile roșii urcă o poziție în clasament (locul 13 cu 26 pct.) și dau speranțe suporterilor pentru rămânerea în Liga 1. În următoarele două etape, vor avea meciuri dificile, cu Pandurii în deplasare și cu Steaua pe teren propriu.

Tehnicianul șepcilor roșii, Adrian Falub a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Aș vrea și eu să trag un semnal de alarmă, pentru că suntem singura echipă din ultimii 50 de ani cel puțin, care am jucat în 9 zile, 4 meciuri. Suntem bucuroși de victoria asta, am reușit să batem CFR-ul după un joc echilibrat, am avut atitudine, sper că spiritul n-a murit după meciul de astăzi. Meciul a fost tranșat de execuția lui Morar din pasa lui Castillion. Meciul a fost fără ritm întrucât era greu să ții ritm după 4 meciuri în 9 zile. Am luptat până la capăt, am crezut în victorie și am obținut-o. Ocazii mari de gol nu au fost nici de partea noastră nici de partea lor".

Despre autorul golului, Falub a spus: "Morar este un jucător cu foarte multe calități. Din păcate are și probleme, se accidentează, lipsește din pregătire, nu are continuitate dar este un jucător care are execuții fantastice, care are ceva care nu poate să facă toată lumea. Este singurul jucător al nostru care poate să facă diferența atunci când intră".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.