București, 22 Decembrie 2018

Punct prețios obținut de FC Voluntari în deplsarea de la Iași, cu Politehnica

Iasi-Voluntari-2-2-et-21

Echipa condusă de pe bancă de Cristiano Bergodi, FC Voluntari a obținut un punct mare din deplasarea de la Iași, cu Politehnica, scor 2-2, deși putea să se întoarcă cu toate cele trei puncte, fiind egalată de ieșeni în ultimul minut de joc.  

Atacantul echipei FC Voluntari, Alexandru Tudorie, autor al unei duble în minutele 57 și 59 (pen), a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Până și-a reglat tirul, Alexandru Tudorie a ratat cea mai mare ocazie de gol a primei reprize, șutând din 7 metri, peste poarta lui Târnoveanu. De la gazde, au marcat Flores, în prelungirile primei reprize și Enoh, în ultimul minut de joc.

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Una peste alta, am acumulat 28 de puncte, suntem cu șanse, chiar dacă nu foarte mari, de a ne îndeplini obiectivul. Mă așteptam să fie un meci greu, dar dacă eram un pic mai atenți, puteam să-l câștigăm. Au fost acele două minute în care, Voluntariul a întors scorul și s-a terminat până la urmă egal, cu șansă, prntru că am reușit să egalăm spre finalul jocului.”

Atacantul echipei FC Voluntari, Alexandru Tudorie, a declarat după egalul scos la Iași cu Politehnica: „Puteam să obținem cele trei puncte, dar iar pierdem în ultimele minute. Eu zic că, Voluntariul a pierdut două puncte astăzi la Iași, după ce s-a văzut pe teren și ce ocazii am avut. Sunt bucuros că am marcat, dar vroiam să luăm și cele trei puncte. Suntem în creștere de formă, vine și vacanța acum, nu știu dacă ne prinde bine, pentru că am început să jucîm din ce în ce mai bine. Urez tuturor sărbători fericite și multă sănătate!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

IFAB%20meeting

Citește și: Se pregătesc schimbări în regulamentul jocului de fotbal

Nu numai arbitrajul video schimbă fotbalul, ci și alte modificări care au fost propuse luna trecută în Glasgow, la adunarea membrilor din International,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X