căutare personalizată

  

 
 

30 sept. 2012

Prunea: Mâine îmi voi prezenta demisia, m-am săturat să fiu înjurat


Florin PruneaPreşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat după victoria din meciul cu CS Turnu Severin, scor 1-0, că luni îşi va prezenta demisia, deoarece s-a săturat să fie înjurat de fani, şi că va aştepta apoi ca membrii Comitetului Director să ia o decizie în privinţa sa.

"Mâine îmi voi prezenta demisia Comitetului Director pentru că m-am săturat să fiu înjurat. S-a spus că eu l-aş fi dat afară pe Popa, dar nu aşa au stat lucrurile. Popa a fost dat afară de altcineva, cu ajutorul unor ziarişti. Nimeni nu m-a forţat să fac nimic, pentru că eu sunt Florin Prunea, însă aşa e la Iaşi, toţi s-au obişnuit să dea în Ionuţ Popa şi Florin Prunea. Le-am comunicat şi jucătorilor decizia mea şi rămâne ca membrii Comitetului Director să ia o hotărâre. Nu pot pleca de capul meu de la Iaşi, pentru că am un contract", a spus Prunea.

Formaţia CSMS Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Turnu Severin, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, înregistrând astfel prima victorie din acest sezon. Unicul gol al partidei a fost înscris de Petrovici, în minutul 90. La finalul meciului, când echipa a salutat galeria, Florin Prunea a fost înjurat şi s-a strigat "Demisia!".

Sursa, mediafax; imagine: iasi4u

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash