CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Program amicale Steaua

 
 

Programul pregătirilor de vară

laurentiu-reghecampf_editedFC Steaua și-a fixat pentru programul pregătirilor de vară (2016). Astfel, va participa la două turnee de pregătire, primul în Slovenia și al doilea în Olanda.

Primul turneu a fost fixat în perioada 18 Iunie - 30 Iunie, în localitatea Ptuj și se vor caza la hotelul Grand Hotel Primus, de 4 stele, situat la aproximativ 100 km de granițele cu Ungaria și Austria. Pe 25 Iunie este programat a se desfîșura un joc școală, a precizat Mihai Stoica, în data de 27 Mai, la televiziunea Digi. La primul turneu nu vor participa jucătorii convocați la Echipa Națională, urmând să se alăture, probabil în cel de-al doilea turneu de pregătire, în funcție de rezultatele Naționalei în Franța.

Cel de-al doilea cantonament se va desfasura, intre 3 Iulie și 16 Iulie 2016, iar echipa va fi cazată în apropiere de Amsterdam, anunță Dolce Sport.

Jucătorii Stelei au efectuat vizita medicală în data de 06 Iunie, la Institutul Naţionla de Medicină Sportivă, dar se vor deplasa şi la o clinică privită pentru a efectua controale amănunţite, printre care electrocardiograme.

Lotul de jucători prezenți la reuniune, cu excepția celor convocați pentru turneul Campionatului European din Franța, sunt: Portari: Poiană, Cojocaru; Fundaşi: Enache, Tamaş, Momcilovic, Toşca, Varela, Robert Lică, Robert Gavrilă, Costel Mehedinţiu; Mijlocaşi: Vâlceanu, Ov. Popescu, Bourceanu, Mihalcea, Daniel Benzar, Popadiuc, Hamroun, Muniru, Gabriel Simion, Rareş Mihai, Theodor Ion, Marian Obreja; Atacanţi: Onţel, Mario Mihai, Theodor Bota.

 
Meciuri amicale STEAUA, vara 2016
25 Iunie 2016 Steaua v NK Turnisce (L3-Slovenia)
28 Iunie 2016 Steaua v Dinamo Zagreb
06 Iulie 2016 Steaua v NEC Nijmegen (Olanda)
08 Iulie 2016 Steaua v Charleroi
13 Iulie 2016 Steaua v PAOK Salonic
    v  
17 Iulie, meci oficial, Finala Cupei Ligii, cu Concordia Chiajna

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

trafic ranking

Statistici web

 

Copyright 2008-2016 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.