Fotbal flash-Welcome to my website

 

Prințul Ali, concurează alături de Sepp Blatter pentru președinția FIFA

Printul-Ali-si-Blater București, 07 Ianuarie 2015. Vicepreședintele FIFA, Prințul Ali Bin Al Hussein va concura alături de Sepp Blatter pentru conducerea organului de conducere al FIFA.

Prințul din Iordania, în vârstă de 39 ani, va candida la alegerile prezidențiale FIFA la 29 mai. Printul Ali a spus: "Este timpul pentru a schimba actualele controverse administrative din sport".

Prințul Ali a devenit președinte al fotbalului iordanian în 1999, înainte de a fi ales vicepreședinte FIFA în 2011. El a fost unul dintr-un număr de funcționari care au fost de acord cu publicarea raportului lui Michael Garcia în cazul sesizărilor de corupție care se referă la World Cup 2018 și 2022.

Prințul Ali, a declarat conform BBC: "Jocul de fotbal mondial, merită un organism de conducere de nivel mondial - o federație internațională care trebuie să fie o organizație de serviciu și un model de etică, transparență și bună guvernare. FIFA există pentru a servi un sport care unește miliarde de oameni din întreaga lume, oamenii de afilieri politice, religioase și sociale diferite și divergente".

Președintele UEFA, Michel Platini a declarat că ar fi "mulțumit", dacă Printul Ali a decis să intre în cursă și va încerca să obțină pentru iordanian cât mai multe voturi posibile în Europa.

Candidații care doresc să se înscrie pentru Președenția FIFA, trebuie să facă acest lucru înainte de 29 ianuarie 2015.

Alexandru Neata

 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.