Prin victoriile echipelor FC Brașov și U Cluj, avem o luptă strânsă la retrogradare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Prin victoriile echipelor FC Brașov și U Cluj, avem o luptă strânsă la retrogradare

CFR-U_Cluj-1-2București, 25 martie 2014. În urma victoriilor echipelor FC Brașov și U Cluj, lupta pentru evitarea locurilor 16 și 17 o duc practic 5 echipe. Partida din etapa viitoare dintre Viitorul Contanța și Poli Timișoara, este una importantă pentru evitarea retrogradării, de 6 puncte.

La fel de importantă este partida din etapa a 26-a dintre Săgeata și U Cluj.

Victoriile obținute luni de FC Brașov și U Cluj, consolidează plutonul celor 5 echipe din zona retrogradării, care le desparte numai 3 puncte.

După victoria obținută de U Cluj cu 2-1, în fața rivalilor de la CFR, antrenorul echipei U Cluj, Mihai Teja a declarat la Digi Sport următoarele: "Nu suntem salvați de la retrogradare! Emoțiile au fost foarte mari, ne-am dorit foarte mult să reușim imposibilul. Iată că s-a putut, trebuie să felicit jucătorii, suntem bucuroși. Am vorbit cu Rednic, m-a încurajat, a zis că se poate, mi-a dat încredere, a spus că vine la meci și sper să se bucure alături de mine. Mi-a dat și ponturi de la CFR, sigur că da".

Antrenorul CFR-ului, Miriuță a spus după meci: ”Cred că după aspectul general al partidei, mai ales după cum s-au desfășurat ostilitățile în repriza a doua, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Am primit două goluri pe două greșeli copilărești, asta este. Ne-am dorit să câștigăm, dar s-a văzut că echipa trece printr-o perioadă foarte grea”.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash