Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Noiembrie 2017

Prin victoria asupra Craiovei, FC Botoșani și-a consolidat locul de play-off

Botosani-Craiova-1-0-et-19

În al doilea meci al zilei, din Liga 1, disputat vineri, FC Botoșani a întâlnit pe propriul teren, echipa CSU Craiova, pe care a reușit să o învingă cu scorul de 1-0, prin golul lui Andrei Miron, pe finalul primei reprize.

Trebuie menționat, faptul că, la faza premergătoare golului, un jucător botoșenean se afla în poziție de ofsaid, nesemnalizată de la margine. Pe fondul unei prime reprize cu multe durități, mai mult dinspre tabăra gazdelor, Ovidiu Hațegan a acordat doar câte un singur cartonaș galben, de o parte și de alta.

Repriza secundă a aparținut craiovenilor, care au căutat egalarea, iar singura mare ocazie de gol a fost la jumătatea reprizei, la șutul lui Gustavo cu capul, portarul Cobrea remarcând-use, salvând de sub transversală.

Atacantul echipei FC Botoșani Mihai Roman, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Suntem fericiți că am câștigat, contra unei echipe foarte bune și lucrul acesta ne dă speranțe pentru viitor. În partida din tur, am avut ocazii și puteam să plecăm cu un punct de acolo, dar așa cum am câștigat noi în această seară, au câștigat și ei, cu 1-0 la ei și acesta este fotbalul.”

După acest rezultat, cele două formații, CSU Craiova și FC Botoșani, ocupă aceleași locuri în clasament, trei și respectiv 4, despărțite de un singur punct.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii