București, 21 Septembrie 2019

Primul succes al lui Victor Pițurcă, după al doilea joc pe banca Universității Craiova

../Imagini-008-2019/Gaz-Metan-v-U-Craiova-2-3

După eșecul din etapa a 9-a, de pe teren propriu al Universității Craiova cu FCSB, în care Victor Pițurcă a debutat pe bancă, într-un meci greu disputat vineri, din etapa a 10-a, pe terenul revelației campionatului, Gaz Metan Mediaș, U Craiova a reușit victoria cu scorul de 3-2.

Echipa Gaz Metan, cu Edy Iordănescu pe bancă, a avut un start fulminant de sezon, dar a pierdut două jocuri consecutive și a coborât în clasamentul Ligii 1, pe locul 4, cu 18 puncte, în timp ce U Craiova a urcat cel puțin provizoriu, pe locul 2, cu 19 puncte, la un singur punct în spatele echipei CFR Cluj, care are un joc mai puțin disputat.

Spre deosebire de jocul de la Ovidiu, în care deși a pierdut, a realizat alături de FC Viitorul unul din cele mai frumoase meciuri ale campionatului, Gaz Metan a fost aproape de nerecunoscut în partida cu U Craiova. Antrenorul Edy Iordănescu a declarat după joc, că jucătorii săi au resimțit deplasarea destul de obositoare de la Ovidiu.

Pentru Gaz Metan, au marcat Dumitru Cardoso, '41 și Neluț Roșu, '89, respectiv, Luis Nițu, '6; Bogdan Vătăjelu, '43 și Alexandru Cicâldău, '57, pentru Universitatea Craiova. Gazdele au avut un penalty neacordat de centralul Marcel Bârsan, în minutul 65, atunci când portarul Pigliacelli, l-a faultat în careu pe Ely Fernandes, la scorul de 3-1.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, a declarat după victoria cu Gaz Metan, la postul TV Digi, următoarele: „Am avut ceva emoții pe final, întrucât Mediașul este o echipă bună, de atac, cu jucători buni și în orice moment te aștepți să producă ceva. Conduceam cu 3-1, am luat un gol după o fază fixă, nu aveam voie să facem lucrul ăsta, nu mai contează, contează că am câștigat. Astăzi, banderola de căpitan i-a purtat noroc lui Cicâldău și sper să continuie așa, pentru că de maniera aceasta trebuie să joace. Pe Luis Nițu l-am titularizat, a dat gol și ușor-ușor, v-a prinde personalitate. Deja a reacționat foarte bine astăzi. Nici nu îl scoteam dacă nu resimțea acele dureri, mi-a fost frică să nu facă vreo ruptură. Trebuie felicitat pentru că a demonstart că are calități și poate juca la un nivel înalt.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Vasvari-ratare

 

Citește și: Dinamo învinge Sepsi în deplasare și urcă 3 locuri în clasamentul Ligii 1

În epilogul etapei a 8-a, Sepsi OSK a întâlnit luni Dinamo, rezultatul final fiind 0-1, urmare a singurului gol marcat de Daniel Popa, cu 7 minute înaintea fluierului...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X