../Imagini-04-2020/dan-alexa.jpg

Primul meci amical după pandemie disputat la Săftica, Dinamo v Rapid, scor 1-0

București, 05 Iunie 2020

Cele două rivale bucureștene, Dinamo și Rapid, s-au confruntat joi la prânz, într-un joc amical, disputat la baza de antrenament a clubului Dinamo de la Săftica, cu respectarea regulilor impuse de starea de alertă.

Partida a fost ferită de spectatori sau de ochii presei, singurele imagini au avut voie să le transmită reprezentanții clubului dinamovist. Jucătorii au sosit echipați de fotbal cu mașinile personale, fiecare echipă la ore stabilite, la fel a fost și plecarea.

Singurul gol al partidei amicale a fost marcat de Perovic, în minutul 59, cu o lovitură cu capul, după un corner.

Cei doi antrenori, au fost folosiți următorii jucători:

DINAMO: Straton- Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Sin- Ionuț Șerban, I. Filip- Ahmed Bani, Montini (Neicuțescu, 23), Sorescu- Daniel Popa. După pauză, au mai fost introduși: Piscitelli, Kilyen, Puljic, Borcea, Skovajsa, Alexandru Răuță, Mrzljak, Mihaiu, Fabbrini, Valentin Lazăr, Perovic. Antrenor Adrian Mihalcea.

RAPID: M. Popa (46′ Tătaru) – Voicu (46′ Băjan), Mallo (46′ Manole), Iacob (46′ Bonnin), Copaci (46′ Finica) – Djuric (46′ Jorza), R. Lazăr (46′ Piriz) – Drăghiceanu (46′ Sefer), Alami (46′ Cârstocea), Crețu (46′ Dulca) – Hlistei (60′ N. Georgescu). Antrenor Dan Alexa.

Reacții după amicalul Dinamo v Rapid:

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Dinamo, a avut o intervenție telefonică, în seara zilei de joi, la televiziunea Digi, declarând: „A fost un antrenament bun, iar ritmul a lăsat un pic de dorit și ne așteptam la lucrul acesta, fiind destul de dificil, după o perioadă atât de lungă să ai și ritm de joc. Am atins destul de multe obiective pe care ni le-am propus pentru meciul acesta și pentru perioada aceasta. Am încercat astăzi să fac două echipe echilibrate și dacă vă uitați atent, am dat fiecărui jucător 45 de minute. Ionuț Șerban, este un jucător al nostru, s-a pregătit foarte bine și poate fi o soluție, depinde numai de el. Va fi un campionat extrem de dificil, cu foarte multe meciuri și avem nevoie de toată lumea. Moldoveanu a avut o problemă musculară și va reveni la antrenamente de săptămâna viitoare."

De partea cealaltă, antrenorul echipei Rapid, Dan Alexa, aflat pe bancă la prima partidă de la revenirea în Giulești, a declarat pentru Rapid TV, următoarele: „A fost un joc cu multe momente reușite, am pus probleme lui Dinamo, având situații bune de a înscrie. Din păcate, am luat un gol la o fază fixă. Am rulat toți jucătorii, sunt mulțumit de joc, dar mă nemulțumește rezultatul și încerc să iau părțile bune. Începând de mâine, putem să ne antrenăm normal. Am avut perioade de câte 10-15 minute, când fizic, jucătorii au stat bine, apoi am revenit. Este normal, întrucât astăzi a fost prima zi când am fost mai mult de 4 jucători pe teren.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X