căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
Liga 1, Etapa a 11-a | Steaua-Rapid, 24 octombrie 2011

Primul derby autohton de pe Naţional Arena

Steaua-Rapid-pe-National-ArenaSteaua-Rapid, de luni 24 Octombrie va fi primul derby național de pe noul National Arena, gazda finalei de la Liga Europa din 2012. Derby-ul de luni poate da prima echipă românească câștigătoare pe noul stadion, după eșecurile suferite de națională și cluburi în Europa League sau Champions League.

 Arbitrul Alexandru Tudor își vede visul de a arbitra pe National Arena împlinit, fiind ales de Crăciunescu pentru a arbitra luni seara confruntarea dintre Steaua si Rapid din etapa a XI-a din Liga I.

Suporterii au început devreme să facă coadă la casa de bilete de la National Arena, care s-a deschis azi la ora 12:00. Steaua a pus la dispoziție suporterilor rapidiști 1200 de tichete la peluza Nord, dar nu a introdus nici o restricție privind vânzarea biletelor.

Suporterii speră să se bucure de prima victorie a unei echipe românești pe stadion chiar dacă statistica ultimelor meciuri dintre cele două formații dau posibilitatea de o remiza la peste 50% (11 remize in ultimele 20 de meciuri).

Mijlocașul lui Dinamo, Laurențiu Rus, in urma înfrângerii Stelei cu scorul de 0-5 cu Maccabi Haifa, a declarat: "Sper ca Steaua să îşi revină şi să scoată cel puţin un egal cu Rapid. Sper la un 0-0 şi spectacol. Nu ştiu dacă ăsta este nivelul fotbalului românesc. A fost o seară mai proastă. Trebuie să avem mentalitate mai bună şi să intrăm cu ideea de a câştiga orice meci cu orice echipă şi mai ales în cupele europene pentru că reprezentăm România. Sper ca Steaua să îşi revină şi să strângă puncte pentru România."

fotbalfl

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash