București, 29 Octombrie 2019

Primele trei echipe ale clasamentului Ligii 1, au luat un singur punct, în runda a 14-a

../Imagini-008-2019/Golul-lui-Gallego

O dată cu încheierea primei runde a returului, putem constata că primele trei echipe, din clasamentul Ligii 1, CFR Cluj, FC Viitorul și U Craiova, care au evoluat toate în deplasare, au reușit să obțină numai un singur punct din 9 posibile, acela fiind obținut de U Craiova, la Clinceni.

Putem constata că a fost o etapă favorabilă pentru echipele care vin puternic din urmă, cum ar fi FCSB și Dinamo, care vor să prindă locuri de play-off, iar apoi să se bată pentru titlu. Diferența dintre locul 8 ocupat de Dinamo și locul 1, este de numai 7 puncte.

Luni, în ultima partidă disputată la Botoșani, având ca gazdă Politehnica Iași, a întâlnit CFR Cluj, meci câștigat de ieșeni cu scorul de 2-1. CFR Cluj deși a avut în formație mulți jucători de rezervă, a pierdut în special din gafele portarului Arlauskis, care a greșit în special la golul al doilea.

Pentru Politehnica Iași au marcat Passaglia, 45 și Gallego, 75, în timp ce pentru CFR Cluj, Valentin Costache, reușea să deschidă scorul în minutul 10. După deschiderea scorului, CFR Cluj a părut a fi o echipă resemnată, obosită, în special după deplasarea de joi de la Rennes, din grupele Europa League.

Primele trei echipe din clasament, vor evolua în etapa următoare acasă, astfel: CFR Cluj va întâlni Academica Clinceni; FC Viitorul se va confrunta cu Chindia, în timp ce U Craiova are cel mai greu meci cu Dinamo, partidă ce se va disputa la Turnu-Severin, întrucât pe Ion Oblemenco, se schimbă în sfârșit gazonul. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/George-Puscas

 

Citește și: România mai are de câștigat două meciuri importante, pentru a se califica la EURO 2020

După victoria din deplasare de sâmbătă, cu Insulele Feroe, scor 3-0, selecționata României, mai are de trecut două examene importante...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X