logo logo
Fotbal flash

Prestație slabă a rezervelor Rapidului în jocul de Cupă cu Steaua

02 noiembrie 2023

 

, Card image

Stadionul Ghencea, sau cum îl mai numește galeria Stelei „Templul fotbalului”, a găzduit miercuri jocul din grupele Cupei României dintre Steaua și Rapid, încheiat cu un scor de egalitate, 0-0.

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi a menajat titularii de bază pentru acest joc, în vederea partidei de duminică cu FCSB, de pe Arena Națională, din etapa a 15-a, iar cei care au fost introduși în teren, nu s-au ridicat la nivelul titularior.

Deabia după minutul 60, au fost introduși în teren o parte din titularii ținuți pe bancă, iar finalul de meci a găsit în atac echipa Rapid. Scorul de 0-0 nu este pe placul fanilor rapidiști, dar mai există o șansă de calificare în sferturile Cupei, cu o victorie în ultima partidă de pe Giulești, cu CFR Cluj, pe data de 6 decembrie.

Formația trimisă în teren de Daniel Oprița, a evoluat cu multă determinare, dornici de afirmare într-un asemenea derby, iar Bogdan Chipirliu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, lipsind-ui puțin să marcheze. Pe finalul partidei, jucătorii ambelor echipe au fost la un pas de încăierare, s-au aruncat cu bucăți de scaune în spatele porții lui Alin Pop, mai lipsea din teren Cristi Săpunaru, să facă puțină ordine în asemenea situații.

Juristul echipei Steaua, colonelul Florin Talpan, a izbucnit după meci, în fața camerelor de luat vederi, ale televiziunilor prezente la meci, fiind supărat pe antrenorul Daniel Oprița, reproșând-ui că nu a câștigat acest meci, ținând cont că, Rapidul a trimis în teren rezervele. Totodată a dezvăluit și suma pe care o câștigă Daniel Oprița, undeva în jurul a 7000 euro.

După acest rezultat, în grupa B, Rapid conduce cel puțin provizoriu în clasament cu 4 puncte, urmată de CFR Cluj și U Cluj, ambele cu câte 3 puncte și câte un joc mai puțin disputat. Steaua are 1 punct și ocupă tot provizoriu, locu 4.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Conferința de presă a selecționerului Edy Iordănescu, cu o zi înaintea partidei cu Belarus

 

Card image