Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Noiembrie 2017

Președintele echipei Astra, Dani Coman acuză dur arbitrajele, după meciul cu CSU Craiova

Alexandru-Ionita-nov-2017

Vineri, la Giurgiu, în partida dintre Astra și CSU Craiova, din cadul etapei a 17-a, încheiată cu scorul de egalitate 2-2, echipa giurgiuveană a terminat cu un om mai puțin în teren, prin eliminarea portarului Iliev în minutul 73.

Cu un minut înaintea finalului de meci, Alexandru Ioniță a fost faultat în careu, iar centralul partidei, Marcel Bîrsan nu a acordat penalty-ul care se cuvenea echipei Astra!

Pentru Astra Giurgiu, au marcat Alexandru Ioniță, minutul 8 și Alexandru Dandea, în timp ce pentru CSU Craiova, brazilianul Gustavo a realizat dubla, în minutele 5 și 48. Trebuie precizat că în inferioritate numerică, Astra a jucat mai bine, reușind să înscrie golul egalizator și putea chiar să și câștige dacă arbitrul Bîrsan acorda penalty la faultul asupra lui Ioniță.

Președintele echipei Astra, Dani Coman a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Este un rezultat bun, dar din informațiile pe care le am la momentul acesta, am înțeles că a fost penalty clar la Ioniță. N-aș vrea să vorbesc mai mult, dar trebuie să se înțeleagă că, băieții aceștia muncesc la fiecare zi, la fiecare antrenament și n-ar trebui să-și bată nimeni joc de munca lor și ar trebui să iasă să spună public de modul cum arbitrează aceste jocuri. Dacă a fost penalty pentru noi, trebuia să-l dea și acum și altădată. Suntem o echipă în reconstrucție, dar trebuie să înțeleagă că Astra Giurgiu, încă n-a murit.”

„Arbitrii nu greșesc cu o anumită tentă, greșesc pentru că sunt slab pregătiți, nimeni nu-i trage la răspundere, pentru că indiferent cum arbitrează, după alte două săptămâni, sunt iarăși pe teren și arbitrează jocurile. Ar trebui suspendați un an de zile, să vedem dacă își mai permit să nu se pregătească și să arate în halul în care arată!”, a spus în încheiere Dani Coman.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii