Președintele FIFA, Sepp Blatter vrea sancțiuni mai dure anti-rasism
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Președintele FIFA, Sepp Blatter vrea sancțiuni mai dure anti-rasism

Sepp-BlatterBucuresti, 27 octombrie 2013. Prezent la Londra pentru cea de-a 150-a aniversare a FA, Președintele FIFA, Sepp Blatter, a făcut unele declarații cu privire la sancțiunile care trebuie aplicate pentru combaterea rasismului pe stadioanele de fotbal.

Președintele FIFA, Sepp Blatter dorește sancțiuni mai aspre de combatere a rasismului în fotbal, inclusiv eliminarea echipei din competiție sau depunctarea acesteia. În această această săptămână, UEFA a deschis un caz disciplinar împotriva ȚSKA Moscova, după ce, jucătorul de culoare Yaya Toure al echipei Manchester City, s-a plâns că ar fi abuzat rasial de către fanii echipei ȚSKA Moscova. Blatter a spus că amenzile date până în prezent și jocul cu porțile închiese, au fost pedepse inadecvate."Avem nevoie de a elimina echipe la un concurs sau depunctarea acestora", a spus el, conform site-ului BBC.

Blatter, a mai declarat: "Este un nonsens ca rasismul să fie tratat cu amenzi. Pot fi găsiți întotdeauna bani pentru ca cineva să plătească amenda. "Este un nonsens să aibă loc meciuri fără spectatori, pentru că este împotriva spiritului de fotbal și față de echipa vizitatoare. Totul este un nonsens."Putem face ceva mai bun pentru a lupta împotriva rasismului și a discriminării. "Aceasta este una dintre neajunsurile pe care le avem astăzi în jocul nostru. Dar, numai cu sancțiuni dure, rasismul și discriminarea pot fi eliminate din fotbal."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash