Megamenu for Bootstrap
 


București, 13 Octombrie 2017

Președintele FIFA, Gianni Infantino, vrea tehnologia video la Cupa Mondială 2018

Panama-v-Costa-Rica-2-1

Prezent joi la Lyon, în cadrul unei vizite oficiale, în vederea Cupei Mondiale feminine din 2019 în Franța, Președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a spus că își dorește implementarea tehnologiei video a liniei de poartă și la Cupa Mondială din Rusia 2018.

Președintele FIFA, a făcut această declarație, în urma validării de către arbitru a unui gol, care nu depășise linia de poartă, în partida de calificare la Cupa Mondială dintre Panama și Costa Rica, încheiată cu scorul de 2-1, iar Panama a beneficiat, calificând-use la Cupa Mondială.

Președintele FIFA, Gianni Infantino a declarat, conform Gazzetta delo Sport: „Suntem gata să punem în aplicare tehnologia video a liniei de poartă, nu există nici un indiciu negativ în testele noastre. Atunci când toată lumea vede o eroare în câteva secunde și cel care ar trebui să vadă primul este arbitrul, atunci trebuie să facem un pas înainte. Arbitrii sunt ființe umane și pot face greșeli ca toți ceilalți, atunci cred că e timpul să corectăm aceste greșeli "

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii