Preşedinte FC Vaslui: Decizia LPF nu poate repara fizionimia lui Milanov. Probabil jucătorul se va adresa instanţei
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Preşedinte FC Vaslui: Decizia LPF nu poate repara fizionimia lui Milanov. Probabil jucătorul se va adresa instanţei

Cadu-vs-MilanovBucuresti, 01 martie 2013. Preşedintele CA al FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia Comisiei de Disciplină a LPF în privinţa lui Ricardo Cadu (CFR Cluj) este pur sportivă şi nu poate "repara fizionomia lui Milanov", precizând că probabil jucătorul grupării vasluiene se va adresa instanţei.

"Decizia luată în privinţa lui Cadu este una pur sportivă, care nu are nimic de-a face cu ceea ce i s-a întâmplat lui Milanov. Decizia luată nu poate repara fizionomia lui Milanov, prejudiciul creat clubului prin faptul că acest jucător nu mai poate fi folosit cel puţin două luni de zile. Atacul lui Cadu asupra lui Milanov este în afara jocului de fotbal şi nu s-a văzut nici măcar în sporturile de contact în care este permisă lovitura cu piciorul în faţă să fie scoşi cinci dinţi dintr-o singură lovitură. Aici vorbim de o sluţire a jucătorului, conform codului penal, şi probabil că jucătorul se va adresa instanţei. El va trebui să îşi facă implanturi, până acum suferind nu mai puţin de cinci operaţii. Şi clubul se va adresa instanţelor pentru recuperarea prejudiciului creat prin accidentarea gravă a lui Milanov, care nu mai poate fi folosit o perioadă de timp", a spus Ciprian Damian.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, joi, ca fotbalistul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, care l-a accidentat grav pe jucătorul formaţiei FC Vaslui, Jivko Milanov, la meciul din etapa a XX-a a Ligii I, să fie suspendat nouă etape şi penalizat cu 18.000 de lei.

image: click


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.