Presa engleză: Bucureşti amar. Steaua o scufundă pe Chelsea
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Presa engleză: Bucureşti amar. Steaua o scufundă pe Chelsea

steaua-chelsea-1-0Bucuresti, 08 martie 2013. Presa engleză a notat, joi seară, după înfrângerea suferită de Chelsea Londra în meciul cu Steaua, scor 0-1, că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a "scufundat" deţinătoarea Ligii Campionilor şi că Bucureştiul a fost "amar" pentru londonezi.

"Bucureşti amar: Chelsea învinsă în România, în prima manşă a optimilor Ligii Europa", a scris Mirror, adăugând că echipa engleză va trebui "să facă mai mult pe Stamford Bridge".

"Chelsea, de o calitate slabă, învinsă în România", a notat şi BBC, în timp ce Sportinglife a menţionat: "Steaua o scufundă pe Chelsea".

The Sun a precizat că penaltiul executat de Raul Rusescu "a scufundat-o" pe Chelsea, iar Steaua "solidă" a obţinut un avantaj folositor în optimile de finală ale Ligii Europa. "Echipa lui Rafa Benitez nu prea a pus în dificultate gazdele - Yossi Benayoun şi Fernando Torres au ratat poate singurele două ocazii clare", adaugă jurnalul englez.

Evening Standard subliniază că Ryan Bertrand a provocat penaltiul cu "o intervenţie dezastruoasă".

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

mediafax; image: sport.ro


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.