căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
۞ Man City |  30 nov. 2011

Presa britanica il elogiaza pe Costel Pantilimon 

Costel_PantilimonNumele lui Costel Pantilimon este in toate ziarele britanice astazi, dupa prestatia excelenta pe care a avut-o in meciul cu Arsenal in cadrul Cupei Carling. Inclestarea a fost castigata de Manchester City cu scorul de 1-0, multumita unui gol a lui Aguero din minutul 83, dar adevaratul protagonist a fost portarul roman.

In minutul 27, Park Ju-Young, care a inscris pentru Chelsea in meciul cu Bolton, a sutat in poarta lui Pantilimon de la 5 metri, dar fostul portar al Timisoarei, printr-o interventie fabuloasa, a reusit sa respinga mingea.

Pantilimon a mai fost pus la incercare in minutul 27 cand a respins un sut din 20 de metri a lui Oxlade-Chamberlain care ar fi intrat direct in coltul portii.

Referindu-se la Pantilimon, ziarul englez The Independent a scris azi ca atacantii Arsenalului “au gasit un obstacol formidabil in fata lor”, in timp ce The Mirror a scris ca portarul roman a demonstrat de a fi la inaltimea unui jucator important ca Joe Hart. Ziarul de scandal The Sun a scris despre perechea Pantilimon-Aguero, spunand ca portarul roman, pe de-o parte, a reusit sa o tina pe Manchester City in Cupa, in timp ce, pe de alta parte, atacantul argentinian a aruncat-o pe Arsenal afara din Cupa. 

Pe canalul YouTube al clubului Manchester City, intr-un interviu realizat la sfarsitul meciului, Costel a declarat: “Toata echipa a jucat bine, ca o echipa adevarata, am alergat, ne-am batut pentru minge si acesta este rezultatul. Am castigat si suntem foarte fericiti.” 

Rezultate meciuri Carling Cup: 

Chelsea 0-2 Liverpool
Arsenal 0-1 Manchester City
Cardiff 2-0 Blackburn
Manchester United 31.11, 21:45 Crystal Palace

imagine: Libertatea.ro; Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash