Porumboiu: Ne-a ajutat arbitrul
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Porumboiu: Ne-a ajutat arbitrul

SC_Vaslui-Dinamo-1-1București, 18 decembrie 2013. Dinamo a remizat (1-1) cu SC Vaslui, în ultimul meci al stagiunii, într-o partidă disputată la Vaslui.

Golurile au fost marcate de Antal, în minutul 43, din penalty obținut de vasluieni la un henț în careu comis de Țucudean. Dinamoviștii au reușit să egaleze prin Țucudean în minutul 77,

De precizat faptul că, în minutul 38, Sânmărtean a făcut henț în careu și nu a fost dictat penalty pentru dinamoviști, fiind o eroare mare de arbitraj.

Finanțatorul echipei SC Vaslui, Adrian Porumboiu a declarat la finalul meciului pentru Dolce Sport: “Am vazut ca experții acuză faza din minutul 7, dar la intrarea la Rotariu nu e penalty. Dacă este o împingere, pe care eu n-am sesizat-o, este lovitură liberă, pentru că faza se petrece în afara careului. Dar dincolo, la Sânmărtean, joacă mingea cu mâna și e penalty. Ne-a ajutat arbitrul, pentru că a fost o imprudență a lui Sânmărtean”.

George Țucudean a declarat pentru Dolce Sport: "Cred că am avut o evoluţie destul de bună în meciurile pe care le-am jucat. A fost mai greu la început, dar mi-am revenit fizic şi mă înţeleg din ce în ce mai bine cu colegii. Dacă ratez, înseamnă că e bine că am ajuns acolo... "

În continuare, Țucudean a mai spus: "E normal să se schimbe obiectivul. Vom avea o pregătire bună în iarna şi speram să-i îndeplinim dorinţa lui Ionuţ Negoita, să terminăm pe podium."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash