Porumboiu: Asemenea arbitraje ţin de altă lume
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Porumboiu: Asemenea arbitraje ţin de altă lume

SC_Vaslui-Steaua-0-1Bucuresti, 06 octombrie 2013. După penalizarea cu 8 puncte dictată de Comisia de disciplină a FRF, înaintea meciului cu Steaua din etapa a 10-a, SC Vaslui a avut parte şi de un arbitraj care a dezavantajat-o. Astfel arbitrul de centru Sebastian Coltescu nu a dictat un penalty în prima repriză la faultul lui Szukala asupra lui Temwanjera.

Fostul arbitru Ion Craciunescu fiind prezent în studioul de televiziune Digi Sport a comentat faza penalty-ului neacordat: "Szukala nu atinge mingea, sare cu mâna pe adversar. E penalty".

În afară eliminării lui Lucian Sîmărtean dictată corect, celelalte două eliminări sunt discutabile.

Adrian Porumboiu, finanţatorul SC Vaslui a declarat după meci următoarele: "A fost un arbitraj «impecabil, strălucitor, fulminant»! Domnului Huzu i-am spus că, dacă aşa o să ţină steagul sus Colţescu în arbitrajul românesc, se vor prăbuşi toate steagurile. Am văzut doi actori jalnici, Colţescu pe de-o parte şi Sânmărtean pe de alta. Evoluţia lui Sânmărtean a fost «strălucitoare», se vede şi contribuţia lui la golul lor. A fost foarte dinamic şi combativ, fac referiri doar la evoluţia lui, nu la impresari. Colţescu este în limita lui. Asemenea arbitraje ţin de altă lume. Mă gândesc în sinea mea unde suntem. Am jucat în patru inşi şi aşa nu poţi bate Steaua, mai ales dacă are vânt din pupa".

Piovaccari, a înscris singurul gol al meciului în minutul 47 şi a provocat cele 3 eliminări ale vasluienilor.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash