Portughezul Mourinho, a fost prezentat oficial la Chelsea
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Portughezul Mourinho, a fost prezentat oficial la Chelsea

Mourinho-la-ChelseaBucuresti, 10 iunie 2013. Portughezul Mourinho, a fost prezentat oficial la Stamford Bridge pentru un al doilea mandat de manager la echipa din vestul Londrei- Chelsea, spunând că este "foarte fericit".

Jose Mourinho s-a descris pe sine ca "Foarte Fericit" la prezentarea oficială de la Stamford Bridge. Portughezul a fost confirmat ca succesor al lui Rafael Benitez de marțea trecută, pentru a aduce mai multă clarviziune jocului echipei.

Mourinho a declarat "Eu sunt cel fericit și parcă simt că timpul zboră. Timpul se pare ca a fost cu câteva zile în urmă, dar, a fost în urmă cu nouă ani, iar de atunci o mulțime de lucruri s-au întâmplat în viața mea profesională, a declarat el reporterilor. Eu am aceeași natură. Eu sunt aceeași persoană. Eu am aceeași inimă. Am același tip de emoții legate de pasiunea mea pentru fotbal si pentru meseria mea. Dar, desigur, eu sunt o persoană diferită".

"M-am descris ca o persoană foarte fericită și este prima dată când am ajuns la un club pe care l-am iubit. [De obicei] am ajuns și să construiesc relații emoționale și știu cum să iubesc clubul, după ceva timp acolo. Mourinho, cu Chelsea are un prim succes titlul în sezonul său de debut, după o pauză de 50 de ani, în sezonul 2004-05, cumulând 95 de puncte si doar 15 goluri primite. ", a mai spus Mourinho.

În continuarea conferinței de presă, Mourinho a mai declarat: "Am întotdeauna încredere în munca mea. În acest caz, știu că mulți dintre oamenii de la club și au mentalitati și ambiții mari.

Cariera mea a fost construită si a crescut pe succes. Am fost în stare să ajung la succes și să câștig trofee. Deci, eu trebuie să cred că este un mesaj normal cître jucătorii mei;.. Munca grea, munca de calitate.

Clubul este mult mai important decât noi înșine. Suntem nimeni în comparație cu clubul. Și, desigur, munca bină, aduce în mod normal succes".

Cu privire la despărțirea de Chelsea după primul mandat, Mourinho a spus: "Bineinteles că a fost un moment trist, dar eu nu regret această decizie pentru că, după ce m-am dus la Inter, unde am avut, probabil, cel mai bun moment al carierei mele și după care m-am dus la Madrid, unde avem în continuare recordul de cea mai bună echipă din istoria Spaniei. După aceea, Chelsea a devenit campioni europeni pentru prima dată. Cred că a fost o decizie dificilă pentru amândoi la momentul respectiv, dar o decizie luată de comun acord cu patronul echipei Roman Abramovici".

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash