București, 05 Iunie 2019

Portugalia și Elveția se confruntă miercuri, în prima semifinală a Ligii Națiunilor

../Imagini-004-2019/Echipa-Portugaliei-Liga-Natiunilor

Miercuri, începând cu orele 21:45, pe Estádio do Dragão din Porto, Portugalia și Elveția se confruntă în prima semifinală din Liga Națiunilor UEFA. Cea de-a doua semifinală, se va disputa joi, de la aceiași oră, între Olanda și Anglia, pe Estádio D. Afonso Henriques din Guimaraes.

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat cu o zi înaintea confruntării cu Elveția, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Va fi un meci foarte dur, cu două echipe care doresc să aibe posesia. Elveția dorește, să joace cu mingi lungi, folosind caracteristicile unor jucători precum Seferović, iar lui Shaqiri, îi place să țină mingea. Sunt jucători de mare calitate. Treaba noastră este să ne gândim la noi înșine și să ne impunem jocul. Echipa națională portugheză, care joacă acasă, vrea să aducă bucurie fanilor.”

De partea cealaltă, antrenorul Elveției, Vladimir Petković, a declarat conform aceleiași surse: „Portugalia este cu siguranță favorită, nu doar în acest joc, ci și pentru turneu în ansamblu, joacă acasă și sunt campioni europeni. Ei au pedigree, dar de atâtea ori, fotbalul a arătat că nimic nu este imposibil. Poate că acum Elveția are nevoie doar de acea ștampilă finală, pentru care putem lupta și să putem câștiga un turneu ca acesta.”

Echipele probabile:

Portugalia: Rui Patrício; João Cancelo, Pepe, Rúben Dias, Raphael Guerreiro; Rúben Neves, William Carvalho, Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Ronaldo, Gonçalo Guedes;

Elveția: Sommer; Mbabu, Schär, Akanji, Rodríguez; Xhaka, Zakaria; Fernandes, Shaqiri, Zuber; Seferović.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Bogdan-Rusu

 

Citește și: Petrolul câștigă în deplasare cu Ripensia și se luptă pentru locul de baraj cu U Cluj

Joi, în ultima partidă a etapei a 35-a din liga secundă, Petrolul a câștigat la Timișoara, pe stadionul Dan Păltinișanu, scor 2-0, cu Ripensia...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X