Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Octombrie 2017

Portugalia se califică la Cupa Mondială, după victoria cu 2-0, în partida decisivă cu Elveția

Portugalia-Elvetia-2-0-grupa-B

Marți, în ultima etapă din Grupa B, a calificărilor pentru Cupa Mondială, pe Estadio da Luz din Lisabona, Portugalia învinge Elveția, scor 2-0, într-un meci decisiv, calificând-use direct, cu 27 puncte, tot atâtea câte avea și Elveția, despărțite de golaveraj.

Cu patru minute înainte de pauză, elvețianul Djouru, marchează în propria poartă și Portugalia conduce cu 1-0, pentru ca în minutul 57, Andre Silva să marcheze pentru 2-0, în urma unui atac prelungit.

După calificarea la Cupa Mondială, antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat conform L`Equipe, următoarele: "Nu ne-am prefăcut niciodată că suntem cei mai buni din lume, dar suntem capabili să jucăm împotriva oricărui adversar. Sistemul nostru de joc aduce roade. Vom continua să încercăm să aducem fericirea fanilor noștri. Pierderea primului joc al playoff-ului, după victoria noastră la Euro, ne-a rănit. Dar am știut cum să reacționăm la următorul joc. Apoi am crezut întotdeauna că trebuie să câștigăm toate meciurile până la sfârșit, pentru că am fost convins că Elveția nu va pierde puncte înainte de a veni la Lisabona".

Elveția, clasată pe locul secund, așteaptă tragerea la sorți a play-off-ului, care va avea loc marți 17 Octombrie și va vedea cu cine va juca meciul de baraj pentru calificare la Cupa Mondială- Rusia 2018.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii