Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 22 Iunie 2016.

Portugalia scoate meci egal cu Ungaria, scor 3-3 și se califică în optimile Campionatului European

Cristiano Ronaldo, nr. 7Miercuri pe Stade de Lyon, Ungaria a terminat la egalitate cu Portugalia, după un meci nebun, ambele echipe se califică în optimile Campionatului European.

Ungaria termină Grupa F pe primul loc cu 5 pucte, urmată pe poziția secundă de Islanda, cu același număr de puncte, despărțite de golaveraj. Portugalia de pe poziția a treia, prinde în extremis un loc în optimi și va juca cu Croația.

Cu un șut fenomenal de la 25 metri, din vole, Zoltán Gera, deschide scorul în minutul 19 și Ungaria conduce Portugalia, scor 1-0. Cu trei minute înainte de pauză, Nani marchează golul egalizator, cu un șut pe colțul scurt din 12 metri, portarul Király, a plonjat cam târziu.

Din minutul 47, Ungaria preia conducerea, scor 2-1, autorul golului Dzsudzsák, din lovitură liberă de la 25 metri, mingea ușor deviată, a intrat în plasă cu tot efortul lui portarului Rui Patrício.

Cristiano Ronaldo restabilește egalitatea, scor 2-2, în minutul 50, cu o execuție de jucător fenomenal- deviere cu călcâiul din 8 metri.

Din minutul 55, Dzsudzsák marchează cu un șut deviat din afara careului, pe colțul lung, realizând astfel dubla și Ungaria preia avantajul pe tabelă, 3-2.

În minutul 62, Cristiano Ronaldo realizează și el dubla, marcînd golul egalizator de 3-3, cu o splendidă lovitură cu capul, gol care avea să fie hotărâtor în calificarea Portugaliei în optimile Campionatului European.

În celălalt meci al Grupei F, Islanda a reușit să câștige meciul cu Austria, scor 2-1, golul victoriei fiind marcat în ultimul minut al meciului.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.