Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 07 Iulie 2016.

Portugalia, finalistă a Campionatului European, după ce, a învins Țara Galilor, scor 2-0

Portugalia - Tara Galilor, 2-0 Portugalia câștigă Semifinala EURO 2016, cu Țara Galilor, în meciul disputat miercuri, scor 2-0, datorită golurilor marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 50 și Nani în minutul 53.

Cristiano Ronaldo a făcut diferența, datorită golului marcat și a altor câteva situații de gol, în timp ce coechipierul său de la Real Madrid și adversar în meciul de miercuri, Gareth Bale, nu a jucat rău, dar nu a reușit să marcheze, după nenumăratele șuturi pe spațiul porții.

Atacantul Portugaliei, Cristiano Ronaldo,a declarat după calificarea în finală: "Este ceea ce am visat încă de la inceput. Am știut că va fi un drum lung și încă mai suntem în turneu. Am avut unele momente dificile, dar e ca și când ai spune: este mai bine să începi prost și ai un final pozitiv. Nu am câștigat nimic încă, dar visul este încă în așteptare. Sper că după finală, vom fi cei care zâmbim și că va fi lacrimi de bucurie, de data aceasta. Am spus mereu, visul meu a fost de a câștiga un trofeu cu Portugalia. Suntem mai aproape de a face asta și eu sper că vom câștiga".

Fernando Santos, antrenorul Portugaliei a declarat după meci: "Ne așteptam ca jocul să fie unul dificil și a fost. Dar, calitatea noastră s-a văzut din plin. În urmă cu doi ani, în timpul primului meci, de fapt, la Saint-Denis, am stabilit un obiectiv pentru jucătorii mei: vom ajunge la aceast turneu final, pentru ca după doi ani să ne întoarcem tot la Saint-Denis, pentru finală. Din fericire, lucrurile au mers bine. Echipa este solidă, compactă și unită. Nu suntem cea mai buna echipa din lume, dar nici nu suntem prea ușor de învins".

Gareth Bale, atacantul echipei Țara Galilor, a declarat după înfrângerea cu Portugalia: "Este un meci dificil de analizat, dar acum suntem în mod evident dezamăgiți. Trebuie să fim mândri în primul rând. Am încercat să ne bucurăm de experiența și parcursul la acest turneu. Dorim să mulțumim tuturor fanilor, pentru sprijinul pe care l-am avut, a fost absolut incredibil. Suntem dezamăgiți, în mod natural, pentru că am luat primul gol, iar al doilea a fost un pic norocos. Am încercat să ne revenim în joc. Am luptat până în ultima secundă și ne pare rău, nu am putut ajunge în finală, dar am dat totul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.