Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 01 Iulie 2016.

Portugalia a câștigat cu Polonia, la penalty-urile de departajare și se califică în Semifinale

Polonia-Portugalia, 4-6 În prima partidă din Sferturile Campionatului European, disputată joi, Portugalia se califică în Semifinalele competiției, după ce a învins Polonia la loviturile de departajare, scor 6-4.

După 120 minute de joc, scorul a fost 1-1, autorii golurilor fiind Renato Sanches, minutul 33, pentru Portugalia, respectiv, Lewandowski în minutul 2, pentru Polonia.

Penalty-ul executat de polonezul Jakub Błaszczykowski, a fost ratat, fiind decisiv în calificarea Portugaliei, care nu a ratat nicio lovitură.

Antrenorul Poloniei, Adam Nawałka, a declarat după meci următoarele: "Este cu siguranță un moment greu pentru noi. Jucătorii au jucat cu mult curaj și mult suflet pe tot parcursul acestui turneu. Nu am pierdut niciun meci la acest turneu final - am fost bătuți în schimb la penalty. Trebuie să privim cu optimism spre viitor și la viitoarele preliminarii europene. Nu este timp momentan pentru o analiză detaliată, dar această înfrângere doare".

De partea cealaltă, antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a spus: "Pe măsură ce mergem mai departe de-a lungul turneului, ne apropiem de obiectivul nostru. Avem unitatea si ambiția necesară si dorim să aducem o mare bucurie poporului portughez. Penalty-urile sunt o loterie, dar trebuie să ai un mare caracter. Am știut că jucătorii polonezi sunt buni la loviturile de penalty-uri, deoarece au castigat la penalty in ultima etapă. Le-am spus jucătorilor mei să rămână calmi, pentru că am știut că vor înscrie".

În Semifinala de miercuri, Portugalia se va confrunta cu învingătoarea partidei dintre Țara Galilor și Germania, care se dispută în această seară.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.