Portarul Wiland, mândru că a apărat multe goluri în meciul cu Juventus
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Portarul Wiland, mândru că a apărat multe goluri în meciul cu Juventus

Johan-WilandBucuresti, 19 septembrie 2013. Juventus Torino (Italia) a remizat marţi, 17 septembrie, cu FC Copenhaga (Danemarca), scor 1-1, în prima etapă a Grupei B din Liga Campionilor.

Pentru danezi a marcat Jorgensen, în minutul 14, iar pentru italieni, Quagliarella în minutul 54. Torinezii au şutat de 25 de ori la poartă, 13 dintre lovituri nimerind spaţiul porţii. Echipa Juventus a deţinut controlul şi în materie de cornere, ,,zebrele’’ având 13 astfel de ocazii, prin comparaţie cu danezi care nu au avut decât 3.

Vedeta partidei a fost portarul echipei FC Copenhaga, Johan Wiland, care s-a dovedit principala ,,piedica’’ în calea lui Juventus Torino de a câştiga partida. Wiland a declarat că nu a mai aparat niciodată atât de multe şuturi într-un meci.

‘’N-am aparat niciodată atât de multe şuturi într-un meci. Am avut două intervenţii importante în prima repriză, în care i-am ţinut la distanţă pe cei de la Juventus. Dar în repriza a doua noi am obosit şi Juventus a preluat controlul. Intervenţia de care sunt mândru a fost la şutul lui Paul Pogba din prima repriză. Am fost norocos că mingea a lovit piciorul meu. Una peste alta, un punct obţinut în faţa unei echipe mari ca Juventus reprezintă un bun rezultat’’.

În cealaltă etapa a grupei B, Real Madrid a învins-o, în deplasare, cu scorul de 6-1, pe Galatasaray Istanbul.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash