București, 12 Septembrie 2015.

Portarul David De Gea, semnează un nou contract cu Manchester United

David_de_Gea_gettyPortarul David De Gea, a semnat un nou contract valabil pentru o perioadă de patru ani, cu clubul actual Manchester United.

În vârstă de 24 de ani, internaționalul spaniol, a fost aproape să se alăture la echipa Real Madrid, în ultima zi a termenului limită de transfer, dar actele necesare nu au fost prezentate în timp.

"Sunt încântat să încep acest nou capitol din cariera mea cu Unite. Manchester United este un club special și Old Trafford este un loc ideal pentru mine să continui", a spus De Gea, conform BBC Sport.

De Gea nu a jucat pentru United in acest sezon, deoarece managerul Louis van Gaal a simțit că nu a putut să se concentreze, pe fondul interesului celor de la Real.

Dacă nu semna un contract nou, De Gea ar fi deschis discuțiile în ianuarie cu privire la o mutare la Madrid pentru vara viitoare, atunci când îi expira contractul cu United.

Van Gaal sa declarat "foarte mulțumit", portarul "va face parte din echipa pentru mai mulți ani de acum încolo". "David a avut o contribuție foarte importantă la performanța noastră din sezonul trecut", a adăugat olandezul.

De Gea a totalizat 175 de meciuri pentru United, de la aderarea la club, venind de la Atlético Madrid în 2011, într-o afacere £ 18,9 milioane.

Alexandru Neata; img: BBC/Getty

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.