Poliția britanică a încurcat data începerii turneului final World Cup
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Poliția britanică a încurcat data începerii turneului final World Cup

Damian-GreenBucurești, 09 februarie 2014. Guvernul britanic a corectat o greșeală în care se ridicase interdicția a 2.500 huligani de fotbal din Anglia în chiar ziua de deschidere a Cupei Mondiale din 2014, în Brazilia.

Ministrul de poliție Damian Green (imaginea alaturata), a semnat un document legal care i-ar fi lăsat "liberi de a provoca haos".

Forțele de instrumentare legală, au obligat huliganii să predea pașapoartele lor între anumite date.

Inițial interdicția de călătorie va începe la 2-10 iunie, cu câteva zile înainte de ceremonia de deschidere - și se încheie la 13 iunie, în loc de 13 iulie.

Prima zi a turneului final din Brazilia când sunt programate meciuri este 13 iunie, cu meciul de deschidere, iar Anglia va debuta împotriva Italiei în ziua următoare.

Proiectul de Decizie a fost pus în fața Parlamentului la 29 ianuarie. Oficialii de la Home Office Ministerul de Interne au observat gafa.

Amendamentul cu versiunea corectată, intitulată Controlul spectatorilor de fotbal pentru perioada Cupei Mondiale 2014, a fost pusă în fața parlamentului joi.

"Un ordin la acest amendament, a fost elaborat imediat", a menționat un purtator de cuvant.

Nota explicativă la introducerea amendamentului în Parlament, privind modificarea datei respective, spune că este "de a corecta o trimitere greșită la 13 iunie 2014 ca fiind data ultimului meci ... ", atunci când, de fapt, la data corecta este 13 iulie 2014".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash