București, 24 Decembrie 2019

Poliția Metropolitană și clubul Tottenham, caută vinovații de comportament rasist, după jocul Spurs-Chelsea

../Imagini-010-2019/Cesar-Azpilicueta

În timpul partidei de duminică, de pe Hotspur Stadium, dintre Tottenham și Chelsea, s-au auzit scandări rasiste, la adresa jucătorului lui Chelsea, de origine germană, Antonio Rüdiger, în vârstă de 26 ani.

Conform BBC Sport, căpitanul lui Chelsea, Cesar Azpilicueta, s-a adresat arbitrului de centru Anthony Taylor, după ce colegul său Antonio Rüdiger, i-a spus că din tribună a auzit zgomote de maimuță. Centralul întâlnirii a trebuit să oprească pentru scurt timp meciul și să ceară încetarea acestor manifestări rasiste. Totodată, publicul spectator a fost avertizat că, dacă se mai continuă cu manifestări rasiste, jocul va fi oprit definitiv..

Cei din administrația clubului Tottenham, care lucrează cu Poliția Metropolitană, pentru a investiga ce s-a întâmplat duminică, au promis că vor lua cele mai aspre măsuri, împotriva oricui se face vinovat de comportament rasist.

Asociația Fotbaliștior Profesioniști a solicitat o anchetă guvernamentală în urma presupusului abuz. Guvernul spune că nu va exclude să ia „măsuri suplimentare” dacă autoritățile din fotbal nu vor face față combaterii rasismului..

Date tehnice după partida Spurs-Chelsea, 0-2

Reamintim că, Chelsea a învins duminică, cu scorul de 2-0, echipa Tottenham Hotspur, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a, din Premier League, în prezența a 61 mii de spectatori prezenți pe Hotspur Stadium. Willian a realizat o dublă pentru Chelsea, în minutele 12 şi 45+4 (pen). După 18 jocuri, Chelsea ocupă în clasament locul 4, cu 32 puncte. Pe primul loc Liverpool, are 49 puncte. Tottenham, ocupă locul 7, cu 26 puncte. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Daniel-Florea-nr-11

 

Citește și: Mihai Teja, după eșecul Politehnicii cu Chindia: Suntem dezamăgiți că am pierdut

Pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Chindia a întâlnit sâmbătă, Politehnica Iași, într-o partidă a etapei a 20-a, impunând-use cu scorul de 2-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X