București, 26 Septembrie 2015.

Poli Timișoara și CSMS Iași, au terminat la egalitate, scor 2-2, în debutul etapei a 12-a

Poli_Timisoara-CSMS_Iasi-2-2În primul meci al etapei a 12-a, pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, CSMS Iași a obținut un scor egal, 2-2, cu echipa locală, Poli Timișoara. Deși partida a avut loc pe ploaie, au fost marcate 4 goluri, ieșenii au condus de fiecare dată.

Golul din minutul 10 al ieșenilor, a venit din centrarea lui Grigorie, Golubovic reluând cu capul din 10 metri. După pauză, la câteva minute de la reluare, Luchin reia cu capul în plasă, din centrarea lui Croitoru și scorul devine 1-1.

După numai două minute, ieșenii preiau din nou conducerea scorului. Mădălin Ciucă marchează cu un șut cu capul, în urma unui corner. În minutul 63, Zicu obține un penalty, fiind faultat în careu de Frăsinescu. Goga transformă penalty-ul, scorul devine 2-2, urmând să fie și rezultatul final al meciului.

Florin Marin, antrenorul echipei Poli Timișoara a declarat pentru postul TV Digi Sport, următoarele: "Pot să spun că sunt mulțumit de acest rezultat. Noi am început foarte relaxat jocul și ne-au surprins. Iașiul este o echipă bună, bine organizată cu jucători de calitate, care ne-au pus probleme. La golurile ieșenilor din faze fixe, au existat niște nesincronizări, se întâmplă nu numai la echipa noastră. Este o problemă la fazele fixe în fotbalul nostru. Faptul că am revenit, este un câștig pentru noi".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.