Megamenu for Bootstrap
 


București, 17 Mai 2017

Poli Timișoara și Astra Giurgiu, se confruntă în returul semifinalei Cupa României, de la orele 19:00

Filipe-Teixeira-2017-Cupa

Stadionul din Timișoara, Dan Păltinișanu, va găzdui returul semifinalei Cupei României, dintre Poli Timișoara și Astra Giurgiu, începând cu orele 19:00. Rezultatul partidei tur, încheiate cu scorul de 4-1, în favoarea giurgiuvenilor, le dă speranțe pentru accederea în finala Cupei României, pornind ca favoriți.

Partida va fi condusă la centru de Iulian Cătălin, ajutat la cele două linii de Valentin Avram și Vladimir Urzică și va fi transmisă la televiziune de posturile Digi Sport și Dolce Sport.

Co o zi înaintea meciului de la Timișoara, antrenorul echipei Astra, Marius Șumudică, a declarat la televiziunea Dolce, următoarele: "Este greu să pierdem cu 3-0, dar în fotbal, s-au mai văzut surprize. Sperăm să nu o comitem noi."

Mijlocașul echipei Astra, Filipe Teixeira, a spus la același post TV: "Ar fi minunat să câștigm încă un trofeu pentru club, pentru noi, pentru antrenor."

De partea cealaltă, antrenorul Ionuț Popa, a spus: "Dacă am mers până aici, nu ne vom face de râs. Trebuie să ne prezentăm în astfel de jocuri, dacă putem, cât mai bine. Astra are prima șansă, clar, dar și cei care vor juca, vor trebui să facă dovada valorii lor fotbalistice."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii