Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Martie 2017

Poli Timișoara se califică în finala Cupei Ligii, după două victorii cu ASA Tg. Mureș

Timisoara-ASA-3-1-Cupa-Ligii

Marți, în returul semifinalei Cupei Ligii Adeplsat, ACS Poli Timișoara a învins cu scorul de 3-1, pe ASA Tg. Mureș, calificând-use în finala competiției, programată pe 20 Mai 2017.

Golurile au fost marcate de Pedro Henrique, în minutele 17 și 27 și Gabriel Cînu, în minutul 67, pentru timișoreni, respectiv Andrei Sin, minutul 48, pentru ASA.

După înfrângerea în meciul tur, disputat la Tg. Mureș, scor 4-2, Ilie Stan a folosit în meciul de marți o echipă alcătuită mai mult din jucători de rezervă.

Antrenorul echipei Poli Timișoara, Ionuț Popa, a declarat după joc, la televiziunea Digi, următoarele: "În primul rând, bine că s-a jucat meciul și bine că s-a terminat meciul. Spun asta, pentru că cei de la Consiliul Județean, n-au vrut să ne lase să jucăm până nu plătim o taxă. Ne-au așteptat până la 3 și am pus banii, ca să le dăm pentru a ne lăsa să jucăm. Bine că s-a terminat. Ne oprim aici, noi nu mai mergem în finală. Dacă nu ne dau banii până în 20, când este finala, noi nu ne prezentăm."

"Aș fi vrut să le dedic această victorie celor de la Consiliul Județean, dar nu m-au lăsat alții să le-o dedic. Am strâns banii cu o oră și jumătate înainte de meci, pentru a plăti chiria. Pentru meciul cu Chiajna din această săptămână, facem probabil din nou chetă, ca să putem juca", a spus în încheiere Ionuț Popa.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii