Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 Mai 2017

Poli Timișoara obține victorie, scor 3-1, cu ultima echipă clasată, ASA Tg. Mureș

Timisoara-ASA-3-1-play-out

Din 20 aprilie a.c., Poli Timișoara nu mai reușise să câștige un meci în play-out, atunci când se impunea pe teren propriu cu 1-0, în meciul cu Gaz Metan, din cadrul etapei a 7-a. Victoria cu ultima clasată ASA Tg. Mureș, în partida disputată duminică pe stadionul Dan Păltinișanu este deosebit de prețioasă, în lupta de supraviețuire în Liga 1.

Poate această victorie a reușit să descătușeze jucătorii lui Ionuț Popa, întrucât, conform spuselor acestuia, erau într-un anume blocaj și supărați pentru perioada prin care trec, datorită rezultatelor slabe.

În meciul de duminică împotriva ASA, Alexandru Popovici a reușit o dublă în minutele 3 și 17, iar Mailat a marcat în minutul 59, pentru timișoreni, în timp ce, Bănel Nicoliță a punctat în minutul 65, cu o execuție deosebită din interiorul careului, pentru ASA.

După acest meci, Poli Timișoara, ocupă în clasament locul 6, loc de baraj, iar lupta se va duce până în ultima etapă la Mediaș, unde va fi un meci de totul sau nimic. Poziția finală a clasamentului va depinde și de jocul rezultatelor celorlalte contracandidate, Pandurii și Conordia. Dacă toate aceste trei echipe câștigă în etapa a 14-a, Concordia este a doua echipă retrogradată și Timișoara va juca meciul de baraj, în timp ce, Pandurii se va salva de la retrogradare.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii