Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 August 2016.

Poli Timișoara obține prima victorie în campionat, cu CSU Craiova, scor 3-2

Poli Timisoara-CSU Craiova, 3-2 În ultimul meci al etapei a 5-a, din Liga 1, disputat luni la Timișoara, Poli câștigă cu CSU Craiova, scor 3-2, după un meci cu răsturnări de scor și 3 penalty-uri acordate de centralul Robert Dumitru.

Victoria timișorenilor este cu atât mai prețioasă, ținând cont că juca cu o echipă, CSU Craiova, pretendentă la locul 1, în cazul unei victorii. După acest rezultat, penalizarea echipei Poli Timișoara, a ajun la -11 puncte și rămâne în continuare pe ultima poziție din clasament.

Bărbuț poate fi considerat omul meciului, întrucât el a scos penalty-ul din finalul primei reprize și tot el a marcat golul victoriei din ultimele secunde ale meciului.

Pentru gazde au marcat Artean, minutele 45 și 82, ambele goluri din penalty și Bărbuț, minutul 90, respectiv Zlatinski, minutul 61 din penalty, scos de Andrei Ivan și Rocha, minutul 69, pentru CSU Craiova.

Atacantul echipei Poli Timișoara, Cristian Bărbuț, a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Programul nostru continuă cu CFR Cluj, tot acasă, meci foarte greu. Ați văzut că am pierdut toate meciurile de până acum, inclusiv în Cupa Ligii și pentru noi, fiecare meci este greu, fiecare meci îl luăm foarte în serios și ne concentrăm foarte mult. Nu știm dacă suntem la -11 sau la -3 puncte în clasament, noi sperăm să se rezolve problemele și să ajungem pe plus cât mai repede".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.