Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 Octombrie 2017

Poli Timișoara învinge pe teren propriu Astra Giurgiu, scor 2-1, în superioritate numerică

Sebastian-Coltescu-v-Edi-Iordanescu

Meci cu scântei la Timișoara, între Poli și Astra, mulți nervi, arbitrul de centru Sebastian Colțescu, a eliminat corect pe Abang de la Astra, în minutul 33 și a trimis în tribună antrenorul echipei giurgiuvene Edi Iordănescu, pentru proteste, pe finalul primei reprize, într-un meci al etapei a 16-a din Liga 1, disputat sâmbătă.

Edi Iordănescu, a protestat vehement la adresa centralului Sebastian Colțescu, invocând neacordarea celui de-al doilea cartonaș galben fundașului timișorean Valentin Crețu.

Timișoara a deschis scorul prin Alex Munteanu, în minutul 37, iar Silviu Balaure de la Astra, a egalat în minutul 59. Golul victoriei timișorenilor a fost marcat de Sebastian Mailat, în urma unui șut puternic de la 30 metri, mingea a lovit mai întâi transversala porții și cu noroc, din spatele portarului Iliev a intrat în plasă.

Atacantul echipei Astra, Alexandru Ioniță, a declarat după meci la televiziunea Telekom Sport, următoarele: "Domnul Edi a refuzat să iasă de pe teren când a cerut galben la Creţu şi nu pot să reproduc ce spunea domnul Sebastian Colţescu în cască, când vorbea cu cel de pe margine. A cerut să-l ajute să-l dea afară de pe teren, a înjurat şi a spus să-l dea afară. Noi suntem luaţi la mişto.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii