București, 10 Septembrie 2015.

Poli Timișoara învinge Petrolul, scor 1-0, în Cupa Ligii Adeplast

Poli_Timisoara-Petrolul-Cupa-LigiiPoli Timișoara, câștigă în optimile Cupei Ligii Adeplast, meciul cu Petrolul, disputat miercuri pe stadionul Dan Păltinișanu, scor 1-0 și se califică în sferturile competiției.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Robert Elek în minutul 69. Jucătorii echipei Petrolul au contestat golul pe motiv de offside nesemnalizat. Faza fiind foarte rapidă, nici din reluările TV, nu a fost posibil să fie depistată vreo poziție de offside.

În prima repriză, Petrolul a avut două situații de a deschide scorul dar de fiecare dată nu au reușit să marcheze. În minutul 54, Petrolul putea beneficia de un penalty, la un fault clar în careu, dar nu a fost acordat.

Florin Marin, antrenorul echipei Politehnica, a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Este o calificare meritată, am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați, dar jucătorii mei, au dat dovadă de maturitate, au jucat la rezultat și îi felicit pentru calificare. Am reușit să schimb, după sosirea mea la echipă, moralul jucătorilor întrucât au potențial, au calitate. Tocmai de aceea, le-am impus să aibă personalitate de învingători".

Autorul golului, Robert Elek a declarat după meci: "Mă bucur că am reușit să marchez și că am câștigat, calificând-une în turul următor. Suntem fericiți, cred că am făcut un meci bun cu toții. Sunt atacant, mă bucur dacă înscriu, iar dacă echipa câștigă fără să înscriu eu, sunt la fel de bucuros. De când a venit noul antrenor, suntem mai uniți, suntem mai atenți la anumite faze care în trecut ne-au costat și am luat goluri. Au fost eliminate greșelile personale și după cum vedeți, nu mai luăm goluri".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.