București, 01 Octombrie 2016

Poli Timișoara învinge CSMS Iași, într-un meci din etapa a 11-a, scor 1-0

În debutul etapei a 11-a, CSMS Iași a disputat acasă, meciul cu Poli Timișoara, pe care ș-a pierdut cu 1-0, datorită golului marcat de Drăghici în minutul 62, din centrarea lui Șeroni.

Și după această victorie, timișorenii sunt la -6 pucte în clasament, reușind să recupereze 8 din cele 14 puncte penalizare.

După această victorie, entuziasmat, portarul timișorean Cătălin Straton, a declarat printre altele, la televiziunea Digi, următoarele: "Noi sperăm să primim și cele 8 puncte înapoi, pentru că dacă nu le primim, este destul de dificil să emitem pretenții, în a ne salva. Nouă, ca și fotbaliști profesioniști, nu ne rămâne, decât să jucăm fiecare meci la victorie și să tratăm fiecare antrenament, ca pe un meci".

Întrebat, cum reușește să se motiveze, Cătălin Straton a spus: "Mai bem un pahar de vin roșu, mai bem o bere, mai discutăm după antrenament, mai la o masă, pentru că știți, sărăcia te strânge, te face o familie. Noi suntem un grup minunat și vreau să le mulțumesc colegilor, că m-au primit cu brațele deschise. Eu unul mi-am dorit să câțtigăm acest meci, pentru că toată săptămâna s-a zvonit că nu avem antrenor, că vine altul.. Sperăm ca și conducerea să ne achite ceva salarii, pentru că avem familii!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate