Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 August 2017

Poli Timișoara câștigă în deplasare cu Gaz Metan, scor 2-0, într-un meci al etapei a 7-a

Gaz-Metan-Timisoara-0-2-et-7

Cu Gabriel Vașvari, în mare vervă de joc, autorul unei duble, Poli Timișoara se întoarce acasă, cu toate punctele din deplasarea de la Mediaș, într-un meci din etapa a 7-a, disputat sâmbătă.

Victoria timișorenilor este cu atât mai prețioasă, întrucât din minutul 46, omul meciului Gabriel Vașvari, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Cu 10 puncte acumulate, Poli Timișoara ocupă locul 6, un loc de play-off, în timp ce Gaz Metan, ocupă locul 12, cu 4 puncte.

Autorul celor două goluri, din minutele 18 și 25, Gabriel Vașvari, a declarat după meci la teeviziunea Digi, următoarele: „Mă bucur că golurile mele au adus victoria echipei. A fost o victorie muncită, într-un meci în care ne doream foarte mult să câștigăm. Pentru mine, a fost împărțită bucuria asta. Îmi pare rău că am luat acel cartonaș roșu și nu voi putea juca etapa viitoare cu CFR Cluj și din păcate i-am făcut și pe colegii mei să alerge mult mai mult, dar până la urmă, este bine când se termină cu bine. Este pentru prima dată în cariera mea, când am primit cartonașul roșu.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii