Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 12 Mai 2016.

Poli Timișoara a terminat egal, scor 2-2, cu CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a 10-a, din play-out

Poli Timisoara- CSU Craioava, 2-2 Poli Timișoara, a terminat la egalitate cu CSU Craiova, scor 2-2, în partida disputată miercuri, iar rezultatul, nu mulțumește niciuna din combatante.

Astefel, CSU Craiova pierde două puncte importante în lupta cu Iașiul pentru locul din preliminariile Europa League, iar Timișoara ocupă cu 4 etape înaintea finalului de stagiune, un loc de retrogradare.

Craiova a deschis scorul prin Nuno Rocha, cu 3 minute înainte de pauză, iar Goga a reușit egalarea din penalty, în minutele de debut ale celeilalte reprize. Dan Popescu a marcat pentru 2-1, pentru Timișoara, în minutul 51, pentru ca în minutul următor, scorul a devenit din nou egal, autor al golului Băluță.

Petre Grigoraș, antrenorul echipei Poli Timișoara, a declarat după meci la postul TV Dolce Sport, următoarele: "Pentru noi, victoria ar fi fost esențială, dar din păcate, n-am reușit să o obținem, pentru că am întâlnit un adversar foarte valoros, care a avut o viteză în plus față de noi, cu jucători tehnici. Noi deabia am reușit să încropim un prim unsprezece, după absențele pe care le avem la echipă și după toate problemele care sunt. Punctul, trebuie să ne mulțumească momentan, chiar dacă, teoretic, n-ar fi trebuit să fim mulțumiți cu egalul. După aspectul jocului, nu știu dacă meritam mai mult. Poate cu puțină șansă, puteam scoate mai mult. Am avut și noi astăzi un portar care ne-a scos din situații foarte grele".

De partea cealaltă, Daniel Mogoșanu, antrenorul echipei CSU Craiova a spus la același post TV, următoarele: "L-am folosit pe Ivan în centrul liniei de atac, întrucât nu am avut și alte opțiuni. Măzărache nu a dat satisfacție în jocurile în care l-am folosit și a trebuit să-l trimit pe Ivan, vârf. Opțiunile mele sunt limitate vis-a-vis de lot. Dacă vă uitați pe banca de rezerve, am 5 copii de 18 și 19 ani. Am ratat foarte multe ocazii de a înscrie și rezultatul nu ne mulțumește, suntem triști pentru rezultat, pentru că este inadmisibil să te relaxezi, imediat ce începe repriza a doua".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.