Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Iunie 2017

Poli Timișoara a câștigat și a doua manșă cu UTA Bătrâna Doamnă și rămâne în Liga 1

uta-v-poli-timisoara

După două victorii, 2-1 în turul disputat luni la Timișoara și 3-1 în returul disputat joi la Arad, Poli Timișoara rămâne în Liga 1 și în sezonul următor. Pentru al doilea an consecutiv, arădenii se luptă pentru promovarea în  Liga 1, disputând meciuri de baraj, iar de fiecare dată, echipele din Liga 1, s-au impus. În ediția trecută, au învins acasă FC Voluntari, iar în deplasare au pierdut la o diferență mai mare de scor.

Gazdele au început în forță returul de la Arad și Curtuiuș deschide scorul în minutul 5, în urma unei faze fixe și a unei recentrări cu capul expediate de Adrian Petre.

Bărbuţ a reușit să restabilesacă egalitatea, după numai 12 minute, cu un șut din interiorul careului. Din minutul 22, timişorenii conduc pe tabelă cu 2-1, autorul golului Drăghici, care a driblat pe portarul Miron și a trimis în parta goală.

Scorul final de 3-1, în fvoarea timișorenilor îl are ca autor pe Pedro Henrique, cu un lob peste portarul Miron.

Au evouluat următoarele formații, UTA: Bogdan Miron - Adili, Manea, Gligor, Burlă - Strătilă, Chindriş, I. Tănase, Vâlceanu - Curtuiuş, Adrian Petre; Poli Timișoara: Straton - Străuţ, Scutaru, Cânu, Şeroni - Artean, Soljic - Bărbuţ, Marius Croitoru, Mailat - Octavian Drăghici

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii