București, 11 Octombrie 2016

Pogba marchează golul victoriei pentru Franța, în meciul cu Olanda

Mijlocașul Paul Pogba, a marcat singurul gol al meciului în minutul 30, disputat luni pe Amsterdam Arena, dintre Olanda și Franța, din cadrul grupei A, a preliminariilor Cupei Mondiale,

După această victorie, obținută cu mari emoții pe final, Franța ocupă împreună cu Suedia, locurile 1 și 2 ale grupei A, cu câte 7 puncte și la egalitate perfectă de golaveraj. În etapa a 4-a a acestei grupe, pe 13 Noiembrie, cele două echipe, Franța și respectiv Suedia, se vor confrunta la Paris.

Olandezilor li s-a refuzat un penalty cu trei minute înainte de pauză, la hențul în careu al lui Laurent Koscielny, care a plonjat după minge cu ambele mâini!

Mijlocașul echipei Franței, Paul Pogba, a declarat după meci pe Canal +, conform L'Equipe, următoarele: "În cazul în care realizăm un meci mare, nu vom vorbi despre performanțe individuale. Eu joc întotdeauna pentru echipă. Este adevărat că nu este întotdeauna plăcut să auzi critici și lucruri rele despre tine. Dar fotbalul așa este. Încerc să mă concentrez pe teren. Am șansa de a juca pentru țara mea și eu dau mereu 100%. Sunt un jucător care încearcă lucruri, care încearcă să creeze. Dar, creștem, învățăm".

 "Antrenorul mi-a dat instrucțiuni, încerc să-l urmez. Trebuie să fiu mai sobru și curat, să recuperez mingi și să fac eforturi în defensivă. Scopul nostru este de a merge la Cupa Mondială. Astăzi, am luat câteva puncte bune. A fost o primă repriză bună și a fost un pic mai laborioasă a doua. Dar suntem fericiți", a spus în încheiere Pogba.

Antrenorul Franței, Didier Deschamps a declarat după victoria cu 1-0 din meciul cu Olanda, la microfonul TF1, conform L'Equipe: "Aceasta este o victorie importantă și meritată. În a doua jumătate a meciului, am avut mai puțin posesia, mai puțină creație, dar am fi putut încheia chiar mai rău decât prima. Este nevoie să păstrăm primul loc în grupă, până la sfârșitul anului."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate