București, 04 Mai 2019

Play-out, etapa a 8-a ǀ Concordia a terminat la egalitate, scor 2-2, cu FC Botoșani

../Imagini-004-2019/Concordia-Botosani-2-2

Vineri, în primul meci din etapa a 8-a, al play-out-ului, Concordia a terminat egal cu FC Botoșani, pe propriul teren și de acum, obiectivul formației din Chiajna este să prindă locul de baraj pentru rămânera în Liga 1.

FC Botoșani a reușit să revină de fiecare dată pe tabela de marcaj. Golurile au fost marcate de Moussa, minutul 9 și Cadamuro, minutul 69, pentru Concordia, respectiv Meira, minutul 64 (aut) și Mihai Roman, minutul 71, pentru FC Botoșani.

Punctul obținut de botoșeneni este extrem de important, în prezent ocupă locul al 3-lea din play-out, cu 26 puncte, în timp ce, Concordia rămâne pe ultimul loc cu 16 puncte. În etapa următoare, Concordia va evolua în deplasare cu Hermannstadt, iar echipa care va câștiga, își va mări considerabil șansele de ocupare a cel puțin al locului de baraj.

Cătălin Golofca, care de altfel a fost și schimbat în minutul 74, a ratat din două situații de gol destul de mari, în minutele 32 și 53, iar Fabbrini, a avut o altă mare ocazie de gol, șutul său din 14 metri, fiind respins spectaculos de portarul Râmniceanu.

Antrenorul echipei Concordia, Adrian Falub, a declarat după egalul cu FC Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: „Am mai pățit și la Iași să fim egalați după ce am condus, din păcate facem greșeli defensive și este foarte greu. Dacă reușeam să fac schimbarea, dacă se mai întârzia două minute, puteam rezolva jocul. Am luptat mult, am suferit pentru meciul acesta. Am întâlnit și o echipă bună, am început jocul foarte bine timp de 25 de minute, pe urmă jocul s-a echilibrat. Una peste alta, puteam să și câștigăm astăzi, meritam să câștigăm, pentru că am condus de două ori și n-am făcut un joc rău.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Man_City-Tottenham-4-3

 

Citește și: Tottenham se califică în semifinalele Champions League, după ce trece de Man City, scor general 4-4

Miercuri, pe stadionul Etihad din Manchester, în prezența a peste 53 mii de spectatori, a avut loc partida din returul sferturilor de finală ale UEFA Champions League,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X