Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Mai 2017

Play-out, etapa a 10-a: Poli Timișoara și CSM Poli Iași, au terminat la egalitate, scor 1-1

Timisoara-Iasi-1-1-play-out

După cele trei meciuri de sâmbătă din play-off, în care a fost decisă Campiona României, FC Viitorul, duminică, în play-out-ul Ligii 1 a avut loc la Timișoara, disputa dintre Poli Timișoara și CSM Poli Iași, terminând-use cu scorul de 1-1.

Pentru timișoreni punctul scos acasă o ajuta în calculele retrogradării, la egalitate de puncte cu Concordia. Ilfovenii deși beneficiază de avantajul rezultatelor directe din play-out, timișorenii au înjumătățirea punctelor din sezonul regular, fără virgulă față de ilfoveni, ceea ce înseamnă foarte mult în stabilirea ierarhiei finale a clasamentului.

Bole a deschis scorul pentru ieșeni, cu două minute înainte de pauză, iar la trei minute de la startul reprizei secunde, Fucek a reușit egalarea pentru echipa gazdă.

Atacantul echipei timișorene, Marius Croitoru, a declarat după meci, la televiziunea Dolce, următoarele: "Atât timp cât și de partea lor și de partea noastră, se joacă cu ardoare, pui suflet, este și normal ca tensiunea să-și spună cuvântul. Important este ca tot ce se întâmplă să rămână acolo pe teren, afară însă, trebuie să dai mâna și să rămâi prieten, pentru că, până la urmă este un sport. În prima repriză, Iașiul a avut câteva ocazii, iar în a doua repriză, noi am dominat jocul, fără mari ocazii, a fost o dominare sterilă. Mi se pare un rezultat echitabil."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii